Voor ZZP


Online back-up voor ZZP-ers

Als ZZP-er wil je bezig zijn met je vak en je niet te druk willen maken met allerlei randvoorwaarden. Dat is iets wat wij vaak te horen krijgen.
Laat mij maar bezig zijn met waar ik goed in ben en regelen jullie de rest maar. Voor de ZZP-ers hebben wij twee pakketten die mooi aansluit bij deze wensen.

Namelijk het onbeperkt pakket en de Online Hardeschijf. In het onbeperkt pakket wordt de software geïnstalleerd op alle computers welke je gebruikt. Daarin kun je precies instellen van welke mappen moet er een back-up gemaakt worden. De software doet de rest.Fotograaf

Met het Online Hardeschijf pakket krijg je dezelfde functionaliteit als bij het onbeperkt pakket met als meerwaarde dat je ook een extra schijf krijgt op de computer. De bestanden die hierin staan zijn online benaderbaar en overal waar je onze software gebruikt is deze hardeschijf zichtbaar. Uiteraard worden hier ook diverse versies bijgehouden van je data, zodat je altijd terug kan naar de goede versie! Zelfs als je een bestand verwijderd hebt.  De ruimte die je via deze schijf beschikbaar hebt is 512GB en makkelijk uitbreidbaar En de bestanden zijn zelfs benaderbaar als je geen Internetverbinding hebt.

Dus ook voor de grote dataverbruikers zoals fotografen is er nu een goede back-up mogelijkheid. De terabytes aan foto's kun je nu goed opslaan en heb je geen omkijken meer naar.

Alle voordelen op een rij:

  • Back-up mogelijkheid voor ZZP
  • Versiebeheer tot wel 30 versies
  • Ook verwijderde bestanden zijn eenvoudig terug te halen
  • Met de Online Hardeschijf optie heb je overal toegang tot je persoonlijke data
  • Onbeperkt back-up is ook echt onbeperkt!
  • Veilige opslag waar alleen jij toegang tot hebt

 

Ervaringen

 Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

 

- L. Zuur

 

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.
 

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over