MKB

 

Online Back-up voor MKB

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor dataopslag binnen uw bedrijf? Met onze zakelijke cloud oplossing kunnen wij u deze oplossing bieden. Vaak slaan werknemers hun documenten lokaal op en wordt dit dus niet altijd in het back-up plan opgenomen. Of is er geen toegang tot de bestanden als men onderweg is. Zakelijke Cloud biedt de volgende diensten:


Online Back-up voor alle kantoorcomputersLaptopCloud

Een eenvoudige oplossing voor een gecompliceerd probleem. U installeert onze software op al uw computers en de software doet de rest.
De software werkt op de achtergrond en maakt automatisch een back-up van alle ingestelde mappen. Als beheerder van dit systeem kunt centraal alle computers bekijken en eenvoudig bestanden herstellen als dat nodig is.


Online Hardeschijf

Veel bedrijven hebben een gedeelde netwerkschijf waarin gebruikers kunnen werken. Uiteraard bieden wij deze optie ook, met een aantal extra voordelen. Deze gedeelde schijf is namelijk ook online beschikbaar. Elke computer binnen uw bedrijf heeft een online hardeschijf waardoor ze overal bij hun data kunnen. Zelfs al is er geen Internetverbinding. De software maakt namelijk automatisch een lokale kopie van de data, waardoor u altijd en overal bij de data kan. U kunt in teams werken aan verschillende bestanden en per werknemer de rechten bepalen. Uiteraard worden hier ook diverse versies bijgehouden van de data, zodat je altijd terug kan naar de goede versie! Zelfs als er een bestand verwijderd is.


Eigen Portaal

Met dit pakket heeft u ook een eigen portaal, waar werknemers op kunnen inloggen om toegang te krijgen tot de bestanden van uw bedrijf. Dit portaal kunt u zelf inrichten met uw eigen logo en kleuren. Werknemers kunnen dan eenvoudig naar het portaal gaan door uwbedrijf.backupoverzicht.nl in te typen in hun browser.
Het delen van bestanden met andere is via deze weg nog nooit zo eenvoudig geweest!

 

Ervaringen

 Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

 

- L. Zuur

 

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.
 

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over