Voor Wie?

Voor wie is online back-up?

Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen dat Zorgeloze Back-up voor iedereen is. Ons doel met Zorgeloze Back-up is dat u als gebruiker van een computer zich niet hoeft bezig te houden met het maken van een back-up. Of dat u zich zorgen moet maken of uw persoonlijke bestanden wel veilig staan opgeslagen. Daar hebben particulieren mee te maken, maar ook ZZP-ers en het MKB. Allemaal op hun eigen manier. De verschillende pakketten die wij dan ook aanbieden zijn op deze doelgroep toegespitst. 

  • Bent u een gebruiker van de computer die zijn bestanden op één computer wilt gebruiken, dan raden wij het onbeperkt pakket aan.
  • Bent u een gebruiker van de computer die zijn betsanden op meerdere computers wilt gebruiken, dan raden wij het Online Hardeschijf pakket aan.
  • Werkt u in een organistatie waarin de bestanden belangrijk zijn en wilt u met meerdere gebruikers toegang hebben tot deze bestanden, dan radden wij de Zakelijke Cloud aan.

Al deze pakketten zijn desgewenst uit te breiden met het maken van een back-up van een netwerkhardeschijf, ook wel een NAS genoemd. Hiermee wordt alle data die daar staat opgeslagen ook meegenomen in de back-up.

Onbeperkt%20Icon        Drive Cloud Icon Business       Online%20Hardeschijf%20Icon  
Onbeperkt Back-up                          Zakelijke Cloud                   
        Online Hardeschijf                 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen

 Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

 

- L. Zuur

 

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.
 

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over