Ondersteuning op afstand

Hulp nodig bij de installatie of configuratie van de software? Of wilt u dat wij op afstand meekijken?

Dat is uiteraard mogelijk!

Klik op onderstaand icon om de software te downloaden, zodat wij met uw toestemming op afstand kunnen inloggen.
Nadat u de software heeft gedownload, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor de support.

Teamviewer

Ervaringen

Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

- L. Zuur

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over