Online Hardeschijf

Online Hardeschijf

Het Online Hardeschijf pakket is een uitbreiding op het onbeperkt pakket. Het Online Hardeschijf pakket biedt u de mogelijkheid om overal toegang te krijgen tot uw persoonlijke documenten en andere data. U krijgt een extra hardeschijf op uw computer erbij. Het grote voordeel dat de data die hier opstaat ook online opgeslagen wordt.Online Hardeschijf

Overal waar u dan de software gebruikt van Zorgeloze Back-up krijgt u toegang tot uw persoonlijke documenten en andere data. En zelfs via uw Internet Browser zijn deze bestanden te bewerken. Uiteraard worden ook hier de verschillende versies bijgehouden van uw data, zodat u altijd terug kan naar de juiste versie. Zelfs als u een bestand verwijderd heeft is dit nog terug te halen!

Heeft u een keer geen Internetverbinding? Geen nood, er wordt automatisch een kopie op uw computer opgeslagen van de bestanden en mappen waarvan u dat wilt.

Alle voordelen op een rij:

  • Back-up mogelijkheid voor ZZP
  • Versiebeheer tot wel 30 versies
  • Ook verwijderde bestanden zijn eenvoudig terug te halen
  • Met de Online Hardeschijf optie heb je overal toegang tot je persoonlijke data
  • Onbeperkt back-up is ook echt onbeperkt!
  • Veilige opslag waar alleen jij toegang tot hebt

 

Ervaringen

 Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

 

- L. Zuur

 

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.
 

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over