Nieuws

Hulp bij installatie

Wilt u gebruiken maken van online back-up, maar heeft u geen idee hoe u dit moet installeren en configureren. Wij kunnen u helpen! Op afstand kunnen wij met uw toestemming de computer overnemen en zo samen met u de installatie voltooien.

Schijfcrash

Defecte harde schijven zijn nog steeds de hoofdoorzaak voor gegevensverlies. Maar liefst 72 % van de respondenten wereldwijd geeft aan dat de meeste recente incidenten waarbij gegevensverlies optrad, veroorzaakt zijn door een crash van de harde schijf.

Hardeschijf monitoren

Door zelf regelmatig uw hardeschijf te controleren verkleint u de kans op eventueel crashen van de hardeschijf. Dit scheelt vaak weer tijd om de back-up te herstellen en voorkomt u eventuele herinstallaties van uw besturingssyteem.

Locatie Bestanden

Waar staan alle belangrijke bestanden bij u op de computer? Uw e-mails staan vaak verstopt op uw computer. En waar is het adresboek te vinden? Wij hebben al deze locaties in een overzicht gezet voor u.

Nu ook een App

Met onze apps heeft u ook onderweg met uw smartphone of tablet toegang tot uw bestanden. Met de ingebouwde mediaspeler heeft u overal toegang tot uw muziek en video's.

1 jaar gratis

Wilt u 1 jaar gratis online back-up verdienen? Lees dan snel verder om te kijken wat u hiervoor moet doen.

Reseller worden?

Bent u enthousiast over ons product en denkt u dat dit voor uw klanten ook interessant is? Wij hebben een enorm interessant reseller programma. Leest u verder om te kijken wat hier de mogelijkheden van zijn.

Ervaringen

 Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

 

- L. Zuur

 

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.
 

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over