Handleidingen

Overal toegang

 Met uw persoonlijke website welke bij alle pakketten inbegrepen is, heeft u overal ter wereld toegang tot uw persoonlijke bestanden. In de e-mail die u van ons ontvangt op het moment dat u een pakket heeft genomen vindt u de link naar uw persoonlijke pagina terug.

Als u bijvoorbeeld Jan Bakker heet en u heeft als persoonlijk domein janbakker gekozen, dan wordt uw link: https://janbakker.backupoverzicht.nl

Gaat u naar deze website komt u op de volgende pagina uit:

Online portaal opslag

Vanuit deze portaal kunt u de laatste versie van onze software downloaden, maar ook uw bestanden inzien welke door de software zijn geback-upt.

Dit kunt u doen door op Zorgeloze Back-up te klikken in deze persoonlijke website. U komt dan uit op de volgende pagina:

Online portaal opslag

In deze pagina ziet u een overzicht met alle computers binnen uw huishouden welke de Zorgeloze Back-up software hebben geinstalleerd. Op het moment dat u op een van deze computers dubbelklikt komt u in het volgende scherm uit:

Online portaal opslag

U kunt door de mappen navigeren zo toegang krijgen tot uw persoonlijke documenten. Een voorbeeld van een afbeelding kan er dan bijvoorbeeld zo uit zien:

Online portaal opslag

U ziet de verschillende versies van dit document en kunt hem zelfs in dit scherm bewerken! Dit geld voor documenten en afbeeldingen.
Muziek en video's kunt u luisteren en bekijken.

 Vanuit dit portaal kunt u ook naar de accountinstellingen toe:
In dit scherm ziet u dan het huidige verbruik binnen uw account

Online portaal opslag

Het volgende scherm geeft u een overzicht van uw gegevens:

Online portaal opslag

Via het scherm Applicaties kunt u aangeven met welke applicaties in het online portaal wilt werken. Dit zijn bijvoorbeeld applicaties om afbeeldingen en documenten te kunnen bewerken:

Online portaal opslag

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden in uw persoonlijke online website. Kijkt u rustig eens rond op deze pagina. Mocht u nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen, neemt u dan gerust contact met ons op!

Ervaringen

 Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

 

- L. Zuur

 

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.
 

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over