Handleidingen

 Overal toegang tot uw bestanden

De back-ups die u automatisch maakt met onze software is ook online benaderbaar via uw persoonlijke website. Deze bestanden zijn ook toegankelijk als u onderweg bent met uw smartphone of tablet. Er is zowel een Android als een iOS versie. Dus alle documenten die u op uw computer heeft staan zijn nu ook te openen in onze apps. We werken daarin samen met Open Access om uw bestanden te kunnen openen.

Foto’s van uw telefoon op Zorgeloze Back-up plaatsen

Ook kunt u nu eenvoudig met onze app de foto’s, muziek en andere data die op uw telefoon of tablet staan eenvoudig kopiëren naar uw Zorgeloze Back-up opslag of delen met andere gebruikers.

online afbeelding bewerken

Nooit meer muziek synchroniseren

Omdat al uw muziek ook in de back-up meegenomen kan worden, heeft u overal toegang tot dezelfde muziek. U kunt vanuit onze app zelf een playlist aanmaken en ook onderweg uw muziek spelen. Blader door al uw muziek, waar het ook is opgeslagen, op artiest, album, genre of jaar. In deze handleiding leest u hier meer over: Onderweg muziek luisteren

Bekijk al uw films onderweg

In de app zit ook een ingebouwde videospeler die de meest gangbare formaten zonder problemen kan afspelen. Hierdoor hoeft u uw films niet meer om te zetten, zoals dat bijvoorbeeld voor iTunes wel moet. U heeft altijd toegang tot uw video’s zonder zich druk te hoeven maken of u wel genoeg ruimte heeft!

Download hier onze apps:

Backup androidbackup iPhone

 

Ervaringen

 Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

 

- L. Zuur

 

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.
 

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over