Hoe veilig is online back-up?

Veel mensen zijn huiverig om zomaar hun persoonlijke document online op te slaan. Is het wel veilig? En kan iedereen dan bij mijn bestanden?
Gelukkig niet! 
Al uw data staat veilig opgeslagen in diverse datacenters in Engeland. Ook uw back-ups worden redundant opgeslagen. Dat wil zeggen dat als er bij ons wat misgaat we hier ook weer een back-up van hebben op andere locaties. De servers waar u data is opgeslagen zijn goed beveiligd met geavanceerde firewalls.Online Opslag beveiligen
De data zelf is ook weer beveiligd met AES 256 BITS encryptie. Dus zelfs al zou in het zeldzame geval iemand toegang verkrijgen tot onze servers zijn uw bestanden nog steeds veilig bewaard en ontoegankelijk.

Alleen u heeft toegang tot deze bestanden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zorg ervoor dat uw wachtwoord dus wel veilig is en niet in handen van derden komt. 

De verbinding tussen uw software op de computer en onze servers is bijvoorbeeld weer erg vergelijkbaar met de verbinding tussen uw computer en de bank. Dit zijn beveiligde SSL verbindingen. 
Onze website maakt gebruikt van een SSL certificaat welke elk jaar vernieuwd wordt. 
Binnen MPSoft hebben wij ook weer stricte processen waardoor ons team niet in staat is om uw persoonlijke bestanden te kunnen bekijken of openen voor u. Wel kunnen wij met uw toestemming inloggen op uw computer met behulp van Teamviewer om u indien gewenst ondersteuning te geven in het gebruik van onze software.

Ervaringen

 Via de Zorgeloze Back-up dienst, hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn back-ups. Hierdoor durf ik veel meer met de computer te doen. Alles blijft toch bewaard!

 

- L. Zuur

 

Overzicht

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw mailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.
 

S5 Box

Registreren

Kalender
Stel een vraag
1000 tekens over